.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

28 грудня 2017

Загальношкільні батьківські збори

    У четвер 28 грудня 2017 року у приміщенні школи відбулися загальношкільні батьківські збори на тему: «Аналіз діяльності школи за І семестр 2017 - 2018 н.р. та основні напрями роботи на ІІ семестр 2017 - 2018 н.р.». Відкрив збори директор школи Каляманський К.Г., який привітав усіх із наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим та побажав великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч.     
   Казимир Геннадійович проаналізував роботу щодо забезпечення навчально-виховного процесу у І семестрі 2017 - 2018 навчального року та окреслив особливості навчання та виховання учнів, організацію харчування учнів у ІІ семестрі, відвідування ними навчальних занять. Не залишилися осторонь думки, які стосуються державної підсумкової атестації у 4 - х та 9 - х класах та перспектив на майбутнє. Відмітив злагоджену роботу громади, батьківського комітету школи під керівництвом Гиза Зенона Мирославовича у питаннях зміцнення навчально-матеріальної бази школи. Також директором школи проаналізовано результати участі учнів школи у Всеукраїнських учнівських предметних олімпіадах та конкурсах.
    Казимир Геннадійович подякував батькам учнів за допомогу у підготовці дітей, розуміння важливості активної співпраці. Саме порозуміння та взаємопідтримка між педагогічним та батьківським колективами є запорукою успішної роботи нашої школи. Після цього батьки розійшлися по класних кімнатах, щоб разом з класними керівниками обговорити питання навчання і виховання своїх дітей в більш вузькому колі.