.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

23 березня 2018

Підсумкове засідання атестаційної комісії І рівня

      23 березня 2018 року в нашій школі проходило підсумкове V засідання атестаційної комісії І рівня. 
    Розпочав засідання голова атестаційної комісії І рівня Каляманський К.Г., який зазначив, що атестація педагогічних працівників це тривалий період, що проводився згідно загальношкільного та індивідуального планів проходження атестації кожним працівником та запропонував підвести підсумки цього процесу.
   Казимир Геннадійович також повідомив, що на засіданнях шкільних методичних об’єднань вчителів початкових класів та природничого циклів були заслухані творчі звіти вчителів, які атестуються. Це зокрема: учителів початкових класів Курило Т.Б. та Якошевської О.І., учителя фізики та інформатики Каляманського К.Г.
  Робота атестаційної комісії І рівня відзначалась принципами відкритості та колегіальності, гуманного та доброзичливого ставлення до педагогічного працівника, повнотою, об’єктивністю та системністю оцінювання його педагогічної діяльності.
  На даному засіданні були представлені презентації власного педагогічного досвіду вчителів, які атестуються. Під час роботи атестаційної комісії діяла розгорнута виставка кращих напрацювань педпрацівників «До вершин досконалості». Атестаційна комісія вкотре пересвідчилася у високій професійній компетентності педагогічних працівників школи, їхній здатності орієнтуватися в сучасних методичних інноваціях, вмінню використовувати інформаційно-комунікаційні технології в своїй роботі.
   У роботі засідання атестаційної комісії І рівня взяли участь члени атестаційної комісії ІІ рівня відділу з питань освіти та культури Новоміської сільської ради Мачишин Т.М. та Сташко Г.П., які відзначили системність роботи педагогічних працівників, які атестуються.
  Члени атестаційної комісії розглядали питання відповідності займаним посадам, присвоєння та підтвердження кваліфікаційних категорій вчителів, а також порушувалося клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня при відділі з питань освіти та культури Новоміської сільської ради про присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та представлення  до нагородження Грамотами відділу з питань освіти та культури Новоміської сільської ради учителів, які атестуються.
  Рішення атестаційної комісії І рівня відповідають вимогам Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого із змінами наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 8 серпня 2013 року № 1135.
      Вітаємо з успішною педагогічною атестацією!