.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

21 грудня 2018

Свято Миколая у нашій школі

Миколай Святий - не казка, 
Це не Дід Мороз, о ні. 
Миколайчику, будь ласка, 
Ти приходь до мене в сні. 
    
   Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора - день Святого Миколая. Це свято завжди було днем радості і чудес. За давньою традицією Миколай приносить усім діточкам подаруночки. Саме в цей день, 19 грудня, Великий Чудотворець завітав і в ЗСШ І – ІІ ступенів с.Боневичі. 
  Під час проведення заходу присутні змогли потрапити у чарівну казку, яку учні розпочали інсценізацією Місяця і Зірок, Ялинки і звірят, Диво-Сніжинок, але маленькою перешкодою був на святі - Казковий Антипко. Звичайно, не обійшлося і без Ангелят, котрі допомогли діткам зустріти Святого Чудотворця. Учні були, як справжні артисти. Роздаючи подаруночки, Святий Миколай бажав учням бути чемними, добрими, справедливими, гарно вчитися, шанувати і допомагати своїм батькам. Ще довго після свята лунали пісні про Миколая та колядки і веселий сміх щасливих дітей. Свято підготували учні початкових класів під керівництвом класних керівників та музичного керівника - Фіяловича О.М., а також активними учасниками свята були наші маленькі дошкільнята. 
  Також хочемо від імені дирекції, педагогічного, батьківського та учнівського колективів щиро подякувати голові Новоміської сільської ради ОТГ п. П. Кулясу за допомогу в організації солодких подарунків для наших дітей.