.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

22 січня 2019

Загальношкільні батьківські збори "Взаємодія соціальних інститутів та середовища у процесі формування здорового способу життя школярів"

     22 січня 2019 року в нашій школі відбулися загальношкільні батьківські збори, які пройшли під девізом "Взаємодія соціальних інститутів та середовища у процесі формування здорового способу життя школярів". Серед запрошених на збори була фельдшер ФАПу с. Боневичі Рочняк Г.С., яка розповіла присутнім про загрозливу ситуацію, яка складається в Україні щодо захворювання на кір. Галина Степанівна наголосила на тому, що батьки мають повідомити лікарю всю картину здоров'я дитини перед щепленням, звернути увагу на особливості здоров'я дитини, а також розповіла, як перебігають вірусні захворювання на кір, паротит, краснуху в дітей та дорослих.
     Наступним питанням, яке розглядалося на батьківських зборах - питання про навчання учнів школи. Директор школи Каляманський К.Г. провів аналіз роботи школи за І семестр 2018 - 2019 навчального року та наголосив на основні проблеми  навчально-виховної роботи, а також розповів про плани роботи на ІІ семестр.  Також Казимир Геннадійович звернув увагу присутніх на основні проблеми та новинки НУШ.   Після закінчення загальношкільних зборів, класні керівники провели класні збори.