.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

25 січня 2019

Тематична година "Україна - соборна держава"

      25 січня 2019 року учнівським парламентом школи проведено тематичну годину для учнів 5 - 9 класів "Україна - соборна держава". Метою цього заходу  було розширення кругозору учнів про історію виникнення та святкування Дня Соборності України, прищеплення любові та поваги до історичних та культурних надбань українського народу, пробудження інтересу до минулого, виховування почуття національної гідності, гордості за Батьківщину та народ.
   Президент учнівського парламенту Соломія Гиз та члени учнівського парламенту Марта Гельо та Руслана Прокоп'як розповіли присутнім про те, яке важливе місце посідає ця подія на сторінках нашої історії, адже збулися мрії українців на вільне життя в самостійній соборній незалежній державі.
    День Соборності, як ніколи, актуальний і в наші дні. Адже знову над Україною нависла небезпека роздору, знову проливається кров, знову ми відстоюємо право нашої держави на цілісність і незалежність. Саме тому ми повинні бути свідомими, бо саме в єдності дій і соборності душ можемо досягти величної мети – побудови вільної, демократичної держави. Коли ми єдині – тоді ми сильні!