.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

22 березня 2019

V засідання атестаційної комісії І рівня з питань атестації педагогічних працівників

     Відповідно до вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників України, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20 грудня 2011 року № 1473 (зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України від 08 серпня 2013 року № 1135), 22 березня 2019 року в ЗСШ І - ІІ ступенів с. Боневичі відбулося чергове засідання атестаційної комісії І рівня на якому голова комісії  К.Г. Каляманський ознайомив усіх присутніх з матеріалами з питань атестації 5 педагогічних працівників. Казимир Геннадійович зазначив, що атестація педагогічних працівників це тривалий період, що проводився згідно загальношкільного та індивідуального планів проходження атестації кожним працівником, а також підведення підсумків цього процесу.
     Представляючи педагогічних працівників, Казимир Геннадійович наголосив, що педагогічні працівники Кіт О.М., Пащак О.А., Брудка Е.П., Петрик П.Я., Єдинак Г.Б. постійно демонструють високу науково-теоретичну і методичну підготовку, забезпечують змістовність, чіткість та ефективність навчальних занять, високу мотиваційну основу навчальної діяльності учнів, використовують в своїй практиці передовий досвід, сучасні інноваційні технології та досягнення педагогічної науки, діяльність цих педагогічних працівників вирізняється науковим підходом і глибоким змістом.
    У ході роботи атестаційна комісія розглянула і проаналізувала навчально-методичні матеріали педагогів, що атестуються, оцінила професійну підготовку, творчі та організаторські здібності, а також відмічено ціленаправлену роботу педагогічних працівників щодо підвищення свого професійного рівня. У роботі засідання атестаційної комісії І рівня взяли участь члени атестаційної комісії ІІ рівня відділу з питань освіти та культури Новоміської сільської ради Полюга Л.В. та Мудра Г.І., які відзначили системність роботи педагогічних працівників, що атестуються.
    Атестаційна комісія І рівня розглянула питання відповідності займаним посадам, присвоєння та підтвердження кваліфікаційних категорій вчителів, а також порушувалося клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня при відділі з питань освіти та культури Новоміської сільської ради про присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань, відповідність раніше присвоєним кваліфікаційним категоріям та представлення до нагородження Грамотами відділу з питань освіти та культури Новоміської сільської ради учителів, які атестуються.
     Бажаємо нашим колегам і надалі успіхів та позитивних звершень у педагогічній діяльності та вітаємо з успішною педагогічною атестацією!