.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

05 жовтня 2019

Уклін Вам до землі любі, милі вчителі

       Щороку, у першу неділю жовтня, в усіх школах радісно вітають учителів із професійним святом — Днем вчителя, який відзначають в більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.
     Учитель… Таке ніжне, світле, слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осяює путь. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення.
       У нашій школі також відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Всі дуже чекали цієї події. Учні 5 - 9 класів підготували святковий концерт «Уклін Вам до землі любі, милі вчителі». Багато гарних слів було сказано на адресу вчителів. Учні не скупились на привітання і щирі посмішки. Вітали своїх вчителів піснями, танцями та іншими виступами. Квіти, які дарували учні, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця. Уроки в цей день проводили лідери учнівського парламенту. Було багато позитивних емоцій, сміху і сліз радості.  Також на свято прийшли наші випускники 2019 року, які вітали своїх вчителів із професійним святом. Вчителі, в свою чергу, подякували всім за подароване свято, позитив і гарний настрій.