.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

26 вересня 2021

Пречиста Діво, радуйся, Маріє!

     Сьогодні, 21 вересня, християни відзначають одне з найважливіших свят – Різдво Пресвятої Богородиці. Адже саме в цей день з’явилася на світ Діва Марія - Мати нашого Ісуса Христа! Божа Мати є великою праведницею, помічницею і заступницею людей, яка народженням Христа зробила перший крок до вічного спасіння усіх людей. Матір Божа і сьогодні продовжує свою місію допомоги людям. Ми, українці, завжди ставили на перше місце християнські цінності – сім’ю, шану до старших та любов до ближніх. Ми будували нашу державу на фундаменті віри. І в непростий час сьогодення ми не повинні втратити духовність всередині нас. 
      З нагоди цього свята в нашій школі відбувся ряд заходів, які підготували учні 5 - 9 класів спільно із головою шкільного методичного об'єднання класних керівників Олександрою Романівною Шостак. Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію релігійних свят свого краю, традиції та побут, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим , що ми – українці.
    Тож, від щирого серця вітаємо усіх з цим прекрасним святом – Днем Різдва Пресвятої Богородиці! Бажаємо усім спокою в душі, сімейної гармонії, миру, щастя, міцного здоров’я!
Нехай Пресвята Богородиця береже Вас і близьких!