.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

29 жовтня 2021

Засідання атестаційної комісії

    Атестація педагогічних працівників – це важливий етап діяльності навчального закладу. За результатами атестації визначаються відповідність педагога займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання.
    05 жовтня 2021 року відбулося чергове засідання атестаційної комісії І рівня при ЗЗСО І - ІІ ступенів с. Боневичі (голова атестаційної комісії – Казимир КАЛЯМАНСЬКИЙ). Для прийняття відповідного рішення комісії були запропоновані для обговорення та ухвалення такі питання:
  • Про списки педагогічних працівників, які підлягають черговій атестації в 2021 - 2022 навчальному році, встановлення строків проходження ними курсів підвищення кваліфікації.
  • Про заяви на позачергову атестацію педагогічних працівників закладу освіти в 2021 - 2022 навчальному році.
  • Співбесіда з педагогічними працівниками з приводу умов атестації, складання індивідуального плану підготовки і проходження атестації, графіка відкритих занять, позаурочних заходів тощо.
    При розгляді списків педагогів, що атестуються у 2021 - 2022 н.р., членами АК взято до уваги вимоги професійного стандарту за професіями «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти», «Вчитель закладу загальної середньої освіти» та прийнято конкретні ухвали з питань, винесених на обговорення.