.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

30 листопада 2021

Тиждень математики "Цікавий світ математики"

    Тиждень математики в ЗЗСО І-ІІ ступенів проходив з 22.11 по 27.11.2021 року. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації. Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.
Заходи були спрямовані на:
✓ розвиток творчої фантазії;
✓ логічного мислення;
✓ вміння орієнтуватися в інформаційному просторі;
✓ підвищення інтерес до вивчення математики та інформатики;
✓ розвиток пізнавальної діяльності;
✓ формування обов'язковості, відповідальності, креативності.
    На дошці оголошень 22 листопада було розміщено план проведення тижня, де можна було ознайомитися з графіком проведення всіх: відкритих занять, конкурсів, ігор та ін.
    На протязі тижня учні 5—9 класів мали змогу, на перервах, розгадувати різноманітні та цікаві кросворди, головоломки, завдання на кмітливість та ребуси з математики. Учні приділили достатньо уваги «Сірниковим змаганням».
    Всі заходи Тижня математики спрямовувались на активізацію пізнавальної діяльності учнів, підвищення інтересу школярів до вивчення математики, розширення математичного кругозору.
    Сподіваємось, що більшість наших учнів відчули красу математики, її присутність у нашому повсякденному житті та більш глибоко усвідомили необхідність її вивчення.
    В п’ятницю було організовано лінійку про підведення підсумків тижня Математики.

День перший: "Математика- зліва, математика- справа". Скарбничка ребусів та лайфхаків"









День другий: "Веселий математичний поїзд".



День третій: Математична гра "Найрозумніший".






    День четвертий: "Марафон загадок з математики. Конкурсна програма "Щасливий випадок", Математична хвилинка " Цікаві факти з життя математиків".







    День п'ятий: "Челендж "МАТЕМАТИКА- цариця наук".



    День шостий: "Конкурс поробок "Всесвіт з геометричних фігур" Підведення підсумків тижня математики, нагородження переможців".