.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

09 жовтня 2022

Учительська кав'ярня

   У першу неділю жовтня в Україні традиційно відзначають День вчителя. Цьогоріч свято припадає на 2 жовтня. День вчителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями і учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день почуєш стільки слів вдячності і подяки, як за всі інші дні взяті разом. 
    От і цього року 01 жовтня 2022 року у нашій школі відбулося свято вшанування вчителя «Учительська кав'ярня». Організатором свята виступили класний керівник 9 класу Олександра ГИЗ та учні 8 - 9 класів. Вони підготували театралізований концерт. Учні висловили свою вдячність вчителям чудовими номерами художньої самодіяльності.
    Педагог – особистість неординарна, творча, обізнана яка весь час знаходиться в пошуку чогось нового, цікавішого, досконалішого. Немає мабуть на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває невинні дитячі душі зерном мудрості, доброти, вчить жити, бо життя – це той самий урок, який треба пройти впевненим кроком. Отож вітаємо наших вчителів – чудових людей, які присвятили своїй роботі все своє життя, подарували нам не лише знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця, це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякуємо вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність та величезне терпіння. Бажаємо вам щастя та здоров'я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем учителя!