.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

30 січня 2023

Соборність України – заслуга українського народу!

    День Соборності України, 22 січня в нашій школі був доволі насиченим. Учнівське самоврядування школи спільно із учителем історії Павлом ПЕТРИКОМ провели інформаційну хвилинку «Соборність України – заслуга українського народу!» для учнів 5-8-х класів, яка покликана була поглибити знання молоді про історію виникнення свята Соборності України та свободи, виховувати патріотичні почуття. 
    В поетичному флешмобі «Єднання заради Незалежності» взяли участь учні 7 - 9 класів. Учні 7-х класів декламували вірші про Україну, а старшокласники писали, що значить для них Україна.
    Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.
    Проведені заходи, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.