.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

22 лютого 2023

Церемонія нагородження призерів олімпіад

     22 лютого 2023 року, в актовому залі ЗЗСО І - ІІІ ступенів с. Нове Місто відбулася церемонія нагородження подяками та цінними призами переможців різних етапів Всеукраїнської учнівських олімпіад з навчальних дисциплін.  Церемонія нагородження дійсно стала справжнім святом, адже переплелася з виступами талановитих учнів та педагогів Добромильської школи мистецтв.
    Переможців та призерів олімпіад щиро привітали й подякували за інтелектуальну працю голова Добромильської ТГ Петро КУЛЯС, керівник відділу освіти, культури, спорту та туризму Добромильської міської ради Галина САВРЕЙ. Слова вдячності звучали на адресу вчителів- наставників талановитої молоді, адже вони – співавтори успіху своїх вихованців. Завдяки їхній натхненній праці школярі досягли тих вершин, які стали першими визначними сходинками до поставленої мети.
    Наша школа також може похвалитися своїми переможцями, серед яких: 
  • учениця 6 класу ЦІСАР Вікторія, яка зайняла ІІ місце у І етапі ІІ туру Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики;
  • учениця 8 класу ЛЕДАХІВСЬКА Юліанна - ІІ місце у І етапі ІІ туру з фізики, ІІ місце у І етапі ІІ туру з математики, ІІ місце у І етапі ІІ туру з географії, ІІ місце у І етапі ІІ туру з німецької мови.
  • учениця 9 класу ЮРАШ Евеліна - ІІ місце у І етапі ІІ туру з правознавства.
    Також Грамотами ВОКСтТ Добромильської міської ради нагороджені наставники наших переможців: вчитель географії, правознавства Павло ПЕТРИК; вчителі фізики та математики Андрій ФАРТУШОК та Казимир КАЛЯМАНСЬКИЙ; вчитель німецької мови Мирослава ПІДГАНЯК. Тож щиро вітаємо юні обдарування та їх наставників й бажаємо і надалі зростати інтелектуально та творчо, примножуючи славу рідного краю.