.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

27 жовтня 2023

'' Калиновий дивосвіт моєї мови - переможного миру основа ! ''

    Усі знаємо,що вся Україна сьогодні єднається для написання спільного Радіодиктанту національної єдності.Це найбільший україномовний флешмоб і його мета - об'єднати людей не тільки в Україні,а й в усьому світі, але ні в якому разі не перевірити грамотність учасників флешмобу.
     У День української писемності в стінах рідної школи Радіодиктант національної єдності обʼєднав батьків, вчителів, дітей, адже всі ми не байдужі до рідного слова.Оскільки  всі разом є шкільною родиною,то вирішили започаткувати спільні проєкти : вчителі - діти - батьки.
     Цьогоріч День української писемності та мови уперше в історії ми святкуємо 27 жовтня(за новим календарем) згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського.
     Уявно помандрувавши дорогами сучасної України, наша шкільна родина розпочала спільну молитву на вервиці за мир та швидку перемогу над ворогом, за те, щоб наша українська мова стала рідною для всіх українців…
      Ми стали сьогодні єдиною вервичкою,щоб довести,що мова нас єднає,що ми вдячні за те,що цей скарб є в нас і що ми обіцяємо його берегти й передати своїм дітям та онукам...
     Батьки дякували в. о. директора школи Олександрі КІТ та всім учням, які стали учасниками святкового заходу. Згодом учителі та батьки обговорювали проблеми та плани щодо проведення навчання дітей на 2023-2024 навчальний рік.