.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

30 квітня 2015

День ЦЗ у Боневицькій ЗСШ І-ІІ ступенів

28 квітня 2015 року в Боневицькій ЗСШ І-ІІ ступенів було проведено День цивільного захисту. Розпочався захід із загальношкільної лінійки, на якій зі вступним словом звернулися до присутніх директор школи Каляманський К.Г. та начальник штабу ЦЗ школи Петрик П.Я., які наголосили про те, що питання цивільного захисту є  на даний час найбільш актуальним.
Під час Дня цивільного захисту  проводились заняття із основ здоров'я, було організовано практичне виготовлення учнями ватно-марлевих пов'язок, вивчення правил користування ними.  
Далі  розпочався наступний етап заходу – комплексне об'єктове тренування. За сигналом "Увага всім!" було проведено оповіщення учасників навчально-виховного процесу про «пожежу» в школі.  Учні школи під керівництвом учителів організовано, без паніки, згідно із планом евакуації покинули приміщення.
Сільським фельдшером І.Голембйовською було проведено інструктаж з надання першої невідкладної медичної допомоги при нещасних випадках. Було продемонстровано змодельований випадок, при якому потерпілий нездатний самостійно пересуватися внаслідок заподіяних травм та переломів.

Завершенням проведення  Дня цивільного захисту  стала урочиста лінійка, на який директор школи підбив підсумки та висловив щиру подяку всім, хто був задіяний до підготовки і проведення важливого заходу.