.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

09 травня 2015

Пам’ятаємо - перемагаємо


         У цей славний день, 9 травня, ми вшановуємо тих, хто віддав своє життя за рідну землю, за благополуччя і свободу прийдешніх поколінь.   

     Пам'ять про мужність і незламність нашого народу, про звитягу воїнів-визволителів рідної Батьківщини  залишається в серці кожного українця. Велич народного подвигу ніколи не піде у забуття, а славні сторінки, вписані героями в історію Вітчизни, не припадуть архівним пилом.


     З кожним роком пам'ять про трагічну битву нашого народу стає для нас ще важливішою. Усе менше ветеранів Великої Вітчизняної війни залишаються з нами і все величнішим стає їх подвиг.  Ми сьогодні вітаємо їх  і низько схиляємо перед ними голови. 
    Тому, 8 травня 2015 року в нашій школі під керівництвом вчителя історії Петрика П.Я. пройшов День пам’яті «Пам’ятаємо - перемагаємо», присвячений 70-річчю Великої Перемоги. Учні школи розповідали вірші, співали пісні, вшанували пам'ять загиблих хвилиною мовчання – і це лише часточка великої данини пошани полеглим і живим ветеранам, які своєю кров’ю відстояли нашу свободу.