.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

30 травня 2015

Свято Останнього дзвоника у нашій школі


Останній дзвінок проспівав прощальну пісню. У цей особливий травневий день весна вітала на подвірї  учнів та вчителів  Боневицької ЗСШ І-ІІ ступенів. Музика, квіти, щасливі посмішки – усе пломеніло радістю. Свято останнього дзвоника – свято краси, молодості й натхнення. До школи завітали схвильовані родичі, численні друзі, знайомі та колишні учні. Уся шкільна родина радо вітала настоятеля автокефальної православної церкви апостола Пилипа -  протоієрея  Михайла.
Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять героїв  Небесної  Сотні  та хлопців, що загинули в АТО.  Свято розпочалося зі спільної молитви Всемилостивому Богові за цей навчальний рік. Священик благословив учнів на гарний відпочинок під час канікул, побажав їм жити Законами Божими, шанувати батьків, прислухатися до голосу Божого в серці своїм, щоб іти дорогою правди, добра і з новими силами  повертатися до рідної школи у вересні.
Директор школи, Каляманський К. Г., привітав усіх присутніх зі Святом останнього дзвоника, побажав доброго змістовного відпочинку, цікавих мандрівок, сонця, радості й мирного неба, подякував батькам за співпрацю у питаннях навчання та виховання школярів. Казимир Геннадійович вручив іменну  медаль "Гордість Прикарпаття" від Благодійного фонду Андрія Лопушанського учневі 8 класу – Гизові Павлу, а також нагородив Похвальними листами багатьох школярів. Раділи Грамотам учасниці танцювального колективу, з якими  впрдовж року працювала хореограф Добромильського Будинку шкояра – Кавецька О. Р., та учасники гри «Сокіл(Джура)».
Особливі вітання цього дня линули в адресу учнів 4 класу, адже вони прощалися зі своєю першою вчителькою Гемзою Г. В., з початковою школою, де раділи й сумували, плакали й сміялися всі чотири роки. Найкращі побажання приймали випускники від своїх молодших друзів, першокласників, дошкільнят. За мудрість, турботу і терпіння подякували четвертокласники  усім вчителям , які навчали їх у початкових класах. Галина Володимирівна побажала своїм «пташенятам», їхнім батькам тільки легких стежок у старшій школі, щастя на кожному кроці, міцного здоровя, успіхів у навчанні.
Усі присутні з трепетом у серці прислухалися до малинового голосу Останнього дзвоника, що так мелодійно звучав у руках учня 8 класу  Корчинського Олега та першокласниці – Рочняк Оленки.