.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

18 грудня 2015

Свято Миколая у школі

           У  грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись - як уже і Миколая ! А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його однаково чекають діти Франції та Німеччини, Голландії й Італії та України, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця. Відбулося свято Миколая і в Боневицькій ЗОШ І-ІІ ст. для учнів школи. Школярі чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики і дівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.
        А на свято кожна дитина підготувала вірш, пісеньку, а допомагали їм у цьому класні керівники Гемза Г. В., Курило Т. Б., Шостак Л. Р., Кострик М. Я. та музичний керівник Фіялович О. М.. За це в нагороду діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.
            Щорічно Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Одні ще сумніваються... Хтось уже зробив перший крок. А деякі давно і впевнено ідуть за ним, за Святим Угодником, несучи радість у школи, інтернати, дитячі будинки.
Таким людям дякують школярі за урочисту атмосферу свята, за щедрість душі.
          Директор школи К.Г. Каляманський спільно з батьківським комітетом (голова - Зенон Гиз) щиросердечно вітають з наступаючим Новим роком та різдвяними святами благодійників: директора фірми «Землі Прикарпаття» Попитака Ростислава Романовича та керівника ПП «Подоляк» - Подоляк Людмилу Романівну. Нехай прийдешній Новий рік та різдвяні свята подарують їм наснагу та бажання творити добрі справи, а Господь Бог дарує міцне здоров’я, щастя, радість, спокій і мир у їх родинах.