.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

31 травня 2017

Спільний проект із Британською радою

У квітні місяці 2017 року стартував проект «Індивідуальна гігієна – вимога сучасності» ( покращення санітарно – побутових умов у ЗСШ І-ІІ ступенів с. Боневичі), що реалізується  в рамках програми "Активні Громадяни" за підтримки Британської Ради”.
Мета проекту полягає у покращенні побутових умов перебування дітей у загальноосвітній середній школі І - ІІ ступенів села Боневичі Старосамбірського району Львівської області шляхом облаштування внутрішньої вбиральні, придбання і встановлення санвузлів. Відмінні санітарно – побутові умови покращать здоров’я  дітей, що відповідно і вплине на якість освітніх послуг.  
Реалізація цього проекту дасть можливість поширювати практику діяльності громадсько - активної школи як центру впровадження заходів щодо покращення соціально – побутових умов серед інших населених пунктів, а також дозволить впроваджувати ефективну систему управління освітнім процесом на основі якісно нових форм взаємодії школи, батьківської громадськості та органів місцевого самоврядування.
Реалізація проекту надасть можливість об’єднати зусилля працівників усіх галузей: влади, громади, освіти, громадських організацій в спільній роботі, спрямованій на поліпшення  соціальних умов життя учнів, підвищення соціальної - інформаційної культури учасників проекту. Дозволить учнівській молоді орієнтуватися на вирішенні місцевих проблем, поширення волонтерського руху, здійснення зв’язків з неурядовими громадськими організаціями.
Вперше інформаційна робота з громадськістю була проведена у квітні місяці 2017 року. Також 31 травня 2017 року на батьківських зборах було проведено чергове ознайомлення батьків із наступним етапом реалізації даного проекту. Просування проекту є висвітленим на шкільному блозі (bonevychi-skola.blogspot.com), на сторінках  інформаційного  бюлетеня «Старосамбірщина - 3000».
Дирекція школи