.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

01 червня 2017

День захисту дітей

 Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – одне з найстаріших міжнародних свят.
З метою соціального захисту прав дитини цього дня у ЗСШ І-ІІ ст. с. Боневичі учні та вчителі  зібралися на шкільному подвір’ї. Розпочалося свято з привітання директора школи Каляманського К.Г. з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Казимир Геннадійович зауважив, що кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі.
Ініціаторами даного заходу були директор Народного дому с. Боневичі Димінська В.В. та бібліотекар  с. Боневичі Пацула З.П., які спільно із учителями школи підготували програму до Дня захисту дітей. У ході заходу були проведені цікаві конкурси, розваги та спортивні змагання. Діти залюбки танцювали, співали, відгадували загадки. Усі переможці змагань були нагороджені призами. Загалом перемогла дружба.

Також у кінці заходу старшокласники спільно із вчителем фізичної культури Брудкою Е.П. запросили усіх скуштувати смачного козацького куліша.