.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

26 травня 2018

Освячення Хреста над накриттям фігурки Матері Божої у ЗСШ І - ІІ ступенів с. Боневичі

    25 травня 2018 року у нашому мальовничому селі Боневичі відбулася велика подія: освячення біля школи Хреста над накриттям фігурки Матері Божої. Чин освячення здійснив настоятель церкви Апостола Филипа протоієрей Михайло Демків. Згодом Всечесніший отець відслужив молебень і молився за здоров’я учнів, педагогів школи та жертводавців. У своїй промові  отець Михайло зазначив, що з кожним роком наша школа стає кращою. «Господь завжди знаходить місце у серці того, хто до нього прибігає. Нехай Діва Марія, як Мати усіх християн, приведе нас до Христа, свого Сина, а нашого Спасителя. Це буде місце зустрічі кожного з нас, з Богом біля Неї будемо збагачуватися духовно, навчатися покори, смиренності.  Уся шкільна родина, жителі та гості села, а також подорожуючі мають нагоду помолитись біля фігурки Матері Божої, яка стала своєрідним оберегом нашої школи, Божої опіки над нами. Нехай кожного хто прихилить свою голову і перехреститься перед цією фігурою Богородиця збереже а Христос благословить. 
      Директор школи Каляманський К.Г. щиро подякував усім за добру справу, побажав миру, щастя, злагоди і наголосив на тому, щоби інтелектуальне виховання учнів завжди йшло в парі з релігійно-моральним вихованням.
      Від імені дирекції, педагогічного, батьківського та учнівського колективів щиро дякуємо усім хто долучався до доброї справи, а особлива подяка за допомогу у встановленні накриття над фігуркою Матері Божої   - майстру Попику Анатолію Васильовичу. Нехай Господь дарує Вам довгі роки життя, а Матір Божа дає сили та наснаги для подальших добрих справ та нових звершень.