.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

26 травня 2018

Знову дзвоник нас кличе у літо...

    Навчальний рік добіг кінця і сьогодні наші школярі прощаються з школою, дехто лише на літо, а випускники і назавжди.
     Неймовірно швидко спливає час. І для тих, хто хотів би його затримати, хоча б на ту ж мить, що стала найпрекраснішою, і для тих, хто підганяє дні та роки, аби швидше подорослішати.
      Для учнів, батьків та й усієї родини це був завжди особливий день. День коли діти стають на сходинку вище, на клас старше, на рік розумніші, а випускникам відкривається дорога у нове життя. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у нашій школі. Після виконання всіма присутніми Гімну держави настоятелі храмів апостола Филипа та Архистратига Михаїла отці Михайло та Андрій поблагословили усіх учасників святкового дійства.
     Відкриваючи урочисту лінійку, з напутніми словами і побажаннями гарного відпочинку, а випускникам школи здійснення мрій на новому життєвому шляху до присутніх звернувся директор школи Каляманський К.Г.  Казимир Геннадійович зазначив, що Останній дзвоник це день, коли навчання вже закінчилося, а випускні іспити ще не почалися. Саме останній дзвінок підводить риску, ставить крапку в багаторічному навчальному марафоні з усіма його уроками і змінами, контрольними роботами та домашніми завданнями. Директор побажав випускникам світлої життєвої дороги, чистого неба, миру, щоб усі були щасливі, успішно вступили у навчальні заклади, а учням 1-8 класів та вчителям – гарного літнього відпочинку, оздоровитися, набратися сил і всім повернутися у рідні стіни.
    Із словами привітань до випускників звернулась перша вчителька Курило Т.Б., яка побажала рясних Божих благословінь, сил та наснаги для подальших досягнень. До слова запрошувалися і винуватці свята – випускники, які декламували вірші і співали пісні. Класний керівник 9 класу Пащак О.А. звернулась до своїх випускників із напутніми словами, побажала випускникам щасливої долі у їхньому самостійному дорослому житті. Її ніжні, теплі слова назавжди залишаться в серцях учнів і наших випускників.
   Долучилася до вітальних слів і мама випускниці 9 класу – Кавецька О.Р., яка привітала школярів та випускників зі святом і побажала їм міцного здоров’я, щастя, миру і добробуту, процвітання і стабільності, бадьорості і святкового настрою, щасливих та яскравих подій, завжди пам’ятати своїх батьків та турбуватися про них, бути справжніми, цивілізованими громадянами своєї Батьківщини.
    Слова подяки звучали і від четвертокласників їхній першій вчительці Шостак О.Р.., яка допомогла їм переступити першу шкільну сходинку, навчила розуміти прекрасне, палко любити свою Батьківщину, рідну мову.        
   Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні, грамоти педагогічним працівникам. 
   І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали найкращим учням школи: дев’ятикласнику Гемзі Назарію і першокласниці Цісар Вікторії. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.
     Тож вітаємо усіх школярів і їх родини із святом! Усіх Вам благ, успіхів та знань!