.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

10 травня 2015

Свято Букваря у Боневицькій ЗСШ І-ІІ ступенів



Ясне сонечко проміння
Посилає щедро в клас
Це воно, напевно, знає
Що сьогодні свято в нас.






Саме такими словами розпочалася 08.05.2015 року традиційна урочиста подія у 1 класі – свято Букваря. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Букварем.
          Розділити радість свята з першокласниками прийшли батьки, вчителі, бабусі, дідусі, братики і сестрички – всі ті, хто були поряд з наймолодшими школяриками  у вивченні Абетки. Також свято супроводжували казкові герої. Цікавий сюжет підтримував у присутніх веселий настрій, активність дітей.  
     Школярі декламували віршики, промовляли скоромовки, загадували загадки, називали слова на вивчені літери, читали жарти - смішинки все чому  навчив їх Буквар.
            Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам, які ділили з ними перші невдачі, щасливі сльози, радощі і перемоги у вивченні літер. Лунали веселі пісні.
           Директор школи К.Каляманський привітав учнів 1 класу з святом, побажав їм здоров'я, успіхів у навчанні, бути гордістю школи і пам'ятати про те, що Буквар – це малесенька частинка тих великих знань, які вони отримають за період навчання в школі.
І на згадку про свято Букваря кожен його учасник взяв для себе позитивні враження, емоційний настрій і незабутні спільні фото.
            Підготували даний захід класний керівник 1 класу -  Олександра Шостак, а також вчителі початкових класів Тетяна Курило, Марія Кострик, Галина Гемза.