.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

25 грудня 2015

Новорічний вернісаж

           Новий рік – найулюбленіше свято. Напередодні нового року людей завжди охоплює дивне відчуття, наче має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких.
             24 грудня у Боневицькій ЗСШ І – ІІ ступенів було новорічне свято, яке влаштували 5 – 9 класи з вчителем Кавецькою Іванною Олександрівною для молодшої ланки 1 – 4 класів. Свято відбулось за такою програмою:
1. Передсвяткові новини на « ТV каналі».
2.Святкові зустрічі.
3. Розважальний новорічний КВК 2016.
           Свято розпочали Гиз Маркіян, Глив’як Роман та Староста Віктор віршем про новий рік. Цілий час з нами були ведучі: Гиз Павло, Гиз Соломія та Гельо Віталій. Не обійшлося і без святкових гостей. Зокрема до школи завітали бабці Паражка (Димінська Марія) і Палажка (Кавецька Мар’яна), міліціонер (Гемза Назар), король (Гиз Андрій), королева (Кавецька Оксана), принцеса (Гайналій Анастасія), Голохвастов (Гиз Семен), Проня (Гельо Марта), Химко (Яніцький Арсен), баба Яга (Дукаль Вікторія), чорт (Путас Микола), дід Мороз (Корчинський Олег) та снігуронька (Прокоп’як Руслана). Особливо вразила всіх своїми акторськими здібностями Дукаль Вікторія, вона ж баба Яга.
      Наприкінці свята було проведено конкурси в яких взяли участь всі охочі.