.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

09 червня 2017

Звіт директора школи за 2016 - 2017 н.р.

9 червня 2017 року відбулися загальні збори, де присутні члени батьківського комітету, педагогічного колективу, громадськості заслухали звіт директора Боневицької середньої загальнооосвітньої школи І-ІІ ст. Каляманського К.Г. за 2016 - 2017 навчальний рік.
Заступник директора з НВР Литвин М.О. ще раз наголосив на основних моментах Положення про порядок звітування керівника загальноосвітнього навчального закладу.  
Казимир Геннадійович прозвітував про підвищення рівня організації навчально-виховного процесу у навчальному закладі, ужиті заходи щодо зміцнення та модернізації матеріально-технічної бази школи (окремо доповів про участь у мікропроектах), залучення додаткових джерел фінансування  та їх використання, ужиті заходи  щодо забезпечення школи кваліфікованими педагогічними кадрами, залучення педагогічної та батьківської громадськості, співпрацю з громадськими організаціями.
Сільський бібліотекар Пацула З.П. відзначила вміння директора організувати роботу педагогічного колективу та обслуговуючого персоналу. Зоряна Петрівна подякувала також директору школи та педагогічному колективу за участь учнів і вчителів школи у сільській самодіяльності і зробила висновок, що тільки спільними зусиллями школи, церкви, громади ми можемо виховати справжніх українців.
Після завершення виступу відбулось обговорення, під час якого було прийнято ухвалу: визнати роботу директора Каляманського К.Г. задовільною. Ця ухвала була прийнята відкритим голосуванням одноголосно.