.

.
........................Шановні друзі! Ми раді вітати Вас на нашому блозі!..............

01 вересня 2017

Знову вересень у школу покликав

Світлий вересень знову скликає
В рідну школу своїх дітлахів.
І до книжки, до знань закликає,
Щоб учився тут кожен й мужнів.
     
        Такими святковими рядками розпочалося свято Дня Знань у нашій школі. Окрасою свята були першокласники, які переступили поріг Країни Знань. Усі жителі якої носять почесне звання – школяр. Як і кожного року, розпочалося свято із внесення державного прапора та виконання гімну України. Хвилиною мовчання шкільна родина вшанувала пам’ять українських героїв нашого часу, борців за гідність, захисників України і свого народу.
      Перші привітання і слова підтримки почули школярі, педагоги і батьки від директора школи Каляманського Казимира Геннадійовича.
     Напутнє слово сказала мама першокласника – Пацула З.П. Зоряна Петрівна побажала першокласникам та й усім учням школи бути сумлінними, слухняними, розумними, добрими, ввічливими і вдячними за науку, поважати вчителів та батьків.
    Щирі слова привітань зі святом Першого Дзвоника пролунали від учительки першого класу Курило Тетяни Богданівни, яка зобов’язалася стати другом, наставником, вихователем і другою мамою своїх першокласників. Звичайно ж, перше свято у навчальному році не могло б відбутися без звучання дзвоника. Право першого дзвоника отримали учень 9 класу Гемза Назарій та учениця 1 класу Цісар Вікторія.
       Хай щасливим, мирним та успішним буде цей навчальний рік для усіх українських школярів, педагогів та батьків!